Thursday, July 1, 2010

2. päev

Täna olid asjad veidike teisiti kui tavaliselt. Harilikultt oleksime pidanud minema kella kümneks Sofiasse koosolekule kuid täna saime me kauem magada ning puhata. Kella 12 ajal läksime uues kohas hommikusöögijahile. Meile oli poe leidmiseks antud kordinaadid : paremale ja paremale. Ilmselgelt ei läinud me õigesse kohta vaid eksisime teepeal kergelt ära. Pargis olles tulid meile vastu kohalikud väiksed skaterid kes meile linna keskusesse teed juhatasid.




Poes käidud leidsime me ühe jammi pitsakoha. Tegelikult on siin kõik kohad sellised pizzaputkasid täis. Üks jubedamaid asju siin on see, et neil ei ole leiba! Reaalselt ei müüda leida. Ainus asi mis igal pool kuhjade viisi on , on sai. Pizza, saiakasesed, niisama sai ja veelkord kõikvõimalikud saiakesed.Suur pizzakõik maksis ainult kümme eeki.





Täna oli siin üle pika aja üks ilusaim päev. Päike paistis enamus ajast ja saime ilusti päevitada rõdul. Peaks mainima et kui päike paistab võtab see ikka väga tugevalt . Peaks kuskilt omale päikesekreemi muretsema!




Tavapärase Sofias toimuva koosoleku/osaduse tegime seekord oma rõdul, kust avaned ilus vaade metsale, mäele ja mingile külakesele mäe peal.













Koduhoov.





Kella seitsmeks sõidsime Sofiasse , et pidada maha festivali koosolek koos Bulgaaria vabatahtlikega. Sinna sõitsime rongiga, mis nägi tõesti väga ilus välja. Ütles et mitmeid kordi ilusam kui Eesti rongid ja pilet maksis vaid umbes kuue krooni tiiru.
Ringi sõites võib siin lampi mõne laheda mäe avastada.










Koosolekul chillis ringi üks väike poiss kes tegi seal pättusi. Aga sellegi poolest oli ta eriti armas !





Peale koosolekut sõitsime tagasi Bankasse ja just peale kojujõudmist hakkas padukat sadama. Nii et hetkel siis sajab siin Bulgaarias mõnusalt vihma. Nautige oma kuiva ja sooja ilma kuniks seda jätkub .

GBY!

No comments:

Post a Comment