Friday, July 2, 2010

3. päev

Hommikul trippisime rongiga Sofiasse tiimiga koos sööma.Pool tundi enne äraminekuaega hakkas hullult padukat sadama. Soe oli ikka, aga vihma kallas kui oavarrest. Müristas ja lõi ka välu, peaaegu meie kohalt. Just enne rongile minekut tuli üks kohaliku koguduse naine meie juurde ja tõi meile riisirooga ja igast võidumaterjale. Nii kahju oli tast kuna meile oli juba toit Sofia kohvikus tellitud. Selle üks ettekandjatets on samuti üks koguduse naine ja läbi tema saame seal kohvikus iga päev sooja lõunat süüa vaid 24 eegi eest. Hea oli süüa üle nelja päeva midagi normaalselt.










Peale sööki läksime oma meetingu kohta ja seal toimusid jutti koosolek kohalike lastefestivali juhtidega ja näidandite harjutamine noortega. Tahtsime vähemalt paar tundi harjutada kuid meid kahjuks aeti neist ruumidest välja. Vähemalt natuke sai harjutada ja kogu asi hakkas juba kuju võtma.









Peale karjutamist sai tehtud väike linnatripp. Siit ka kohustuslikud turistipildid:
























Kohalikud noored viisid meid kohalikku funkohta. See ruum oli täis igasuguseid mänge. Enamasti maksid kõik 1 zetoon e. siis 4 eeki. Me mängisime enamjaolt dancegame'i. Proovisime Ketliniga mingit kanuumängu ka aga me failiseme selles .










Rongijaama kõndides sai veel tehtud pilt mingist vanast kirikust keset shoppingcenterit . Rongijaama jõudes oli meil mõnus 15 minta aega . Selle aja jooksul oli meil vaja loomulikult rongijaama ülimini mäkist osta jäätist (vahvlijäätis maksab 4 eeki). Ning kui me lõpuks rongi peale liikuma hakkasime oli meil jäänud 5 või vähem minutit. Läksime automaatselt sinna perroonile, kuhu me tavaliselt ikka olime saabunud ja kust rongi peale läinud. Küsisime rongijuhilt igaksjuhuks üle, kas too rong läheb ikka Balkasse ning tuli välja, et olime tulnud valesse kohta. Sellele järgnes kolm minutit paaniliselt mööda rongijaama tunneleid jooksist ja õige peatuse otsimist. Vahepeal jõudsime veel veenduda, et bulgaarlased ei räägi ikka apsoluutselt inglise keelt. See rong on viimane, mis üldse meie kodu poole sõidab , seega oli väga oluline, et me selle peale jõuaks. Õnneks leidis Beno õige rongi siiski kuidagi üless ja me saime ilusti koju tagasi.







Koduteel käisime veel poest läbi ja ma ostsin ülihead sidruni jäätist. Üks asi mida te seal eestis peale kingade hinna kadestada saate- teil pole sidrunijäätist seal ! Aga see-eest oli teil täna ilus ilm, nii et, palju õnne :) !

No comments:

Post a Comment