Monday, July 5, 2010

6. päev

Üldiselt on siin kõik odavam , kui eestis, aga raha läheb kuidagi eriti kiiresti ära. Eile õhtul leppisime kokku, et lähme täna kinno twilight'i vaata. Pileti hind pidi olema 7 lev (7 x8) , mis on suht sama nagu eestis, odavamgi.

Algusest peale siis... päev algas jällegist linna sõiduga. Rongiga Sofiasse sõitmine hakkab juba tavapäraseks saama siin. Sõime ilusti oma jammid pastaroad shampinjonide ja muu stuffiga ära ning liikusime linna poole. Linnas saime kokku kohalike noortega ja alustasime suurt ja rasket tööd- flaierite jagamina. Õppisime eile ära kuidas öelda bulgaaria keeles- tulge festuvalile. See kõlab umbes nii : Esli na festivala. Bulgaaria keel on kõla poolest vene keelele väga sarnane ja nad kasutavad samuti vene tähestikku. Esimesena suundusime parki, et seal laulda ja samal ajal flaikusid jagada(video pargis). Sealne laulmine ei tulnud just kõige paremini välja, kuna hääled olid veel lahti laulmata, kuid seeeest tuli üks kohalik mees sinna ja tahtis et me ta laulu kuulaks. Ma filmisin ka seda ja ehk kunagi saan näidata;) Ta laulis nagu egiptuse vaarao.






Edasi suundusime mingile suurelke jalutustänavale kus jagasime flaikusid paar tundi. Lõpuks olid jalad ikka parajalt väsinud. Juba teist päeva järjest, kui sammulugeja on peal olnud, oleme kokku saanud kuskil 16.000 sammu päevas. See on ikka kõvasti üle tavalise . Päeval saime Vililt kurva sõnumi- me ei saa minna twiligti vaatama kuna hetkel käib esilinastusnädal ja hind on kallis -20 levi. Hiljem selgus et ta inglise keel pole päris õige ja hind on 12 levi. Kino poole suundudes oli meil aega vaid 5 minutit ja Mall of Sofia, kus kino asus, oli päris kauge. Nii, et algas suur jooksmine. Ma näiteks ei uskunud, et sinna üldse veel kohti on, kuna see film esilinastus alles paar päeva tagasi. Peale roppu jookmist jõudsime me kinokassa ette ning peale pikka sabas ootamist (film käis juba 7 minta) saime lõpuks teada et saal on pooltühi ja me saame minna filmi vaatama. See tunne oli lihtsalt liiga hea .Nii hea, et kedagi ei huvitanudki, et see pilet nii kallis oli. Hiljem Vili ütles, et me oleme hullus, et nii kalli raha eest kinno läksime. Tema oleks selle rahaga enda sõnul saanud oma pulmad korraldada . Igastahes filmoli hea ja ma olen ülirahul, et me sinna jõudsime, hea vaheldus. Ja Mall of Sofia on ka päris mõnus. Meenutab stiililt Solarist aga poed on paremad sees ja viimasel korrusel on igast head söögikohad järjest nt. nagu Subway, KFC jne.
Hiljem läksime rongiga koju(sinna peale jälle suure jooksuga) ja siis siin me oleme, kõik laipväsinud. Ma vist olen ainuke, kes veel üleval on .




No comments:

Post a Comment