Tuesday, July 6, 2010

nädal pluss 8. päev

55.000 flaierit ja meil on kokku kuskil 15 jagajat. Suht hull. Eile terve päev läbi jagasime flaikusid. Äratus oli hommikul kell 6 ning rong väljus juba 8.25. Sofias kell 10 pidi toimuma hull flaiku jagajate palve aga kõik hilinesid vähemalt pool tundi. See hilinemine on neil bulgaarlastel veres. Kui on kokku lepitud koosolek kella viieks siis enne poolt kuute pole mõtet kohale tulla. Meie aga oleme alati õigel ajal kohal ja peame alati ootama. Veits lame .
Peale koosolekut läksime flaikusid jagama. See võtab reaalselt väga palju energiat koguaeg naeratada ja inimesi festivalile kutsuda. Tuju läheb päris alla kui paljud inimesed järjest flaierit vastu ei võta. Teepeal kohtasime nelja tänavalast kes nägid välja nagu oleks otse ,,Rentsli miljonärist" välja tulnud. Ühe lapse nägu oli täiesti põletusarme täis ning nad kerjasid suure tee ääres raha. Me andsime neile flaiku kuid nad tulid meile järgi. Ma olin just paar minutit tagasi ostnud turult 3 virsikut ja Railil oli üks kõrrejook, nii, et me saime neile kõigile midagi anda. Nad olid nii tänulikud ja armsad. Karjusid meile üle tee :,,Mersii" (aitäh bulgaaria keeles)



Kuna me saime üli vähe magada siis ma üldse ei imesta, et Raili koosoleku ajal magama jäi.






Sofias leidsime ühe koha, kus nad vahetavad ka eesti valuutot. Aga kerge failiga. Eesti ja mingi muu maa lipp on väiksesse vahetusse läinud. Ma arvan et se silt on seal niisama moe pärast. Ega neil nagunii seal sees Eesti raha poleks olnud :)


Lõuna ajal läksime Jušena parki, kus festival toimub. See park on üks suuremaid Sofias . Pargi taga ilutseb mägi ja pargis chillivad ringi ratsapolitseinikud.


Lõunasöögi koha valimise üle tekkis hull probleem. Lõpuks jäid teised mingisse kohvikusse ning mina ja Ketlin läksime mingisugusesse väga mõnusasse koogikohvikusse koogitama. Võtsime mõlemad vaid 8 eeki maksva rummikoogi palli mida ma sõin veel täna hommikul , kuna see oli reaalselt sama suur, kui rusikas.







Peale pargis chillimist ja palvetamist (festivaliga on hullud jamad hetkel. Valitsus ja igast inimesed püüab seda festivali maha kukutada aga me teame, et see toimub ja et see tuleb vägev. Kunagi hiljem võin rääkida mis asjad siin kõik on valesti läinud.) läksime tagasi põhibaazi ning seal toimus mingi konverents vene ja bulgaaria keeles.






Täna ei olegi midagi erilist teinud. Läksime poole kolmese rongiga linna ja jagasime seal natuke flaikusid. Eriti ei jaksa enam neid jagada , eilne võttis päris läbi. Täna tuli Ketlini õde, Krete , ka bulgaariasse meile külla. Tegin paar pilti ka täna aga ma ei viitsi neid arvutisse laadida. Homme näitan teile neid pilte :)
Aga varsti hakkab jalka ja suur saiasöömine jälle. Mõnus :)

No comments:

Post a Comment