Saturday, July 3, 2010

4. päev

Kuna järgmine nädal tuled arvatavasti äärmiselt tihe ja kiire siis tegime tänase päeva puhkusepäevaks. Käisime kohu eesti tiimiga basseinis ujumas (kuna Sofia lähedal pole ühtegi merd või asja kuhu ujuma minna, lähim ilus rand on 200km kaugusel Kreekas, kuhu meil on ka plaan minna.) Ilm oli õnneks üliilus ja päikeseline seega vedelesime terve pärastlõuna besseisis puhates .









Meie bulgaaria sõbrad : Vili ja Ljubov

















Peale päevitamistuuri läksid osad tiimikad Sofiasse, ühele koosolekule kuhu meid kutsuti. Sinna läksid osad seepärast , et autos polnud rohkem ruumi. Mina, Raili ja Hanna Ja Rein läksime Bankia peale veel chillima ning siis koju. Vaatasime rõdul filme ja sõime häid ja magusaid virsikuid ning palju ebatervislikku stuffi mida siin minutist minutisse sisse ajatakse.






See on tegelikult suure Bankia mineraalvee tehase külg, kus inimesed saavad tasuta käia mineraalvett võtmas. Nagu näha siis järjekorrad on suht pikad. :)














Paar minutit tagasi tulid teised ka tagasi koju ja nüüd hakkas osadel kõva aftersun'i määrimine. Vanene Reelika on täiesti ülekeha punane.

No comments:

Post a Comment